Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Robert Downey Jr. földönkívüliekkel küzd

2008.06.16. 11:09 koimbra Szólj hozzá!

A Vasember hatalmas sikere után Robert Downey Jr. dúskálhat az ajánlatokban. Valószínű ő lesz Sherlock Holmes ami Guy Ritchie rendezésében készül, szintén őt nézték ki Hugh Hefner szerepére. Hefner a Playboy birodalom atyja.

Downey most tárgyal a DreamWorks-szel, a stúdió őt szeretné a Cowboys & Aliens-hez, ami sci-fi és western keveréke lenne, 2010-ben szeretnék bemutatni. Szintén 2010-re tervezik A Vasember folytatását, tehát ha elvállalja ezt a sci-fi-t, elég húzós évek elé nézhet, semmi lazsálás.

A Cowboys & Aliens egy grafikus novella alapján készül, amit Fred Van Lente és Andrew Foley írt. A történet középpontjába egy nagy csata áll, ami éppen a vadnyugaton zajlik az apacsok és telepesek közöt, a telepeseket csapatában van Zeke Jackson (Downey), aki korábban a hadseregnél szolgált. A csatát azonban megzavarja egy űrhajó, amely éppen kényszerleszállást hajt végre a közeli Silver City-nél. Az indiánok és a telepesek összefognak az idegenek ellen, akik fejlett technikájukkal ölnék halomra a népességet.

A produkciót sok stúdió próbálta már tető alá hozni az évek alatt, különböző írók írták már a forgatókönyvet: David Hayter (X-men United), Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer (Szahara), Jeffrey Boam (Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag), Thompson Evans (Wedlocked), Chris Hauty (Never Back Down) és Steve Oedekerk (Evan a Minden6ó, Ace Ventura). Jelenleg Hawk Ostby és Mark Fergus (A Vasember, Az ember gyermeke) írja a forgatókönyvet.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr50523381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása