Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2008.06.23. 14:23 koimbra Szólj hozzá!

A lankadatlan - A Dewey Cox-sztori (Walk Hard): Manapság már minden témából muszáj készíteni egy paródiát, ezúttal Judd Apatow produceri felügyelete alatt gyúrták össze a zenés filmek kifigurázást, a fő célpont persze A nyughatatlan.Örülök, hogy nem ment mozikban nálunk, nekem több részletben sikerült megnézni, sikerült alúlmúlnia a mostanában bemutatott Superhero Movie-t is, no meg a tavalyi év összes hasonló alkotását. Ha moziba került volna és véletlen én is befizetek egy adásra, hát tuti kijöttem volna. Ez a film egy nulla, azaz 0.

Mindenképpen, talán (Definitely, Maybe): Az iskolában egy szexuális felvilágosító órát tartanak, ennek hatására Maya érdeklődni kezd apjánal, Will Hayes-nél(Ryan Reynolds), hogy ki is az ő anyja, kivel randizgatott régen.

A sztoriban így megismerjük azt a három hölgyet, akik Will életében nagy szerepet játszottak, illetve, hogy mivel is foglalkozott régen. Még a néző sem tudja az elején a választ, csak találgatni lehet, hogy végül kivel is jön össze Will.

Van benne romantika, lehet rajta mosolyogni, így ki is elégíti a romantikus vígjáték igényeit. Kellemes, szórakoztató film, jó színészekkel, bár annyira nem fogott meg.

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr54535218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása