Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Forgatás leállítva negyedszerre is

2008.06.24. 18:40 koimbra Szólj hozzá!

Már sokadjára állítják le David O. Russel politikai szatíráját. Először James Caan távozott, mivel a rendezővel nem voltak azonos állásponton, aztán a SAG állította le a produkciót, majd később az IATSE, majd megint az IATSE miatt állt le a forgatás és most pedig azért maradt abba, mivel a munkásokat nem fizették ki időben, így most a negyedik alkalommal állnak a munkálatok.

A Nailed főszereplői Jake Gyllenhaal és Jessica Biel. Biel egy olyan nőt alakít, akinek véletlenül a fejébe vernek egy szöget, aminek hatására a nőben fokozódik a szexuális étvágy. Washingtonba utazik, hogy tüntessen és küzdjön a hasonló sérülésekkel küzdők jogaiért. Itt ismerkedik meg Gyllenhaallal, aki egy politikust alakít és ez a politikus szexuálisan és emberileg is kihasználja őt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53537576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása