Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Szállító és a Hulk rendezője készíti a Titánok harcát

2008.06.27. 10:14 koimbra 3 komment

Már tervezgették a Titánok harca (Clash of Titans) remake-jét, akkor Steve Norrington (Penge) volt a kiszemelet rendező. Jelenleg úgy néz ki Loius Leterrier ülhet a rendezői székbe, Lawrence Kasdan forgatókönyvéből készítheti a filmet.

A történetben Perseusnak, Zeusz fiának különböző akadályokat kell legyőzni, hogy megmentse szeretett Andromeda hercegnőjét, ebbe beletartozik az is, hogy le kell vágni Medusa fejét, aki pillantásával kővé változtatja az embereket.

Az eredeti 1981-es filmben Harry Hamlin volt Perseus és Laurence Olivier pedig Zeusz, de leginkább Ray Harryhausen vizuális effektjei és lényei (Medusa, Kraken) volt emlékezetes.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22541692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.06.27. 11:05:56

Gyerekkorom kedvenc filmje volt, már várom a remake-et.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.06.27. 11:17:13

Köszi:) Én nem láttam, kb két hónapja asszem pont odakapcsoltam valamely égi csatornára, de csak 10 percet néztem belőle

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.06.27. 13:21:06

Sajnos én is belenéztem egy-két éve, hát mai szemmel már finoman szólva nevetséges. Egy remaket viszont mindenképpen megér.
süti beállítások módosítása