Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cincin lovag legendája

2008.06.27. 11:15 koimbra 1 komment

Idén mutatják be a Cincin lovag legendáját (The Tale of Despereaux). Ehhez az animációs filmhez olyan színészek hangjait sikerült megnyerni, mint Sigourney Weaver, Dustin Hoffmant, William H. Macey, Emma Watson, Robbie Coltrane, Stanley Tucci, Chritopher Lloyd. Bár ez nekünk nem jelent majd semmit, mivel szinkronosan adják úgyis.

A könyv története: "A Cincin lovag legendája Newbery-díjjal kitüntetett egérrágta könyv! Na, ez nem azt jelenti, hogy csak az egerek olvassák! Épp az ellenkezőjéről van szó: a többszörös díjnyertes szerző regénye a világon minden gyermekszívet egy csapásra meghódított. Hogy mégis miért egérrágta? Megtudod, ha beleolvasol a gyönyörű kivitelű, művészi igényességgel megtervezett kötetbe... Cincin Lovag kétségkívül nem hősnek született. Sőt, amikor világra jött, egész családja fanyalogva nézett a csúnya, gyengécske kis lényre, akiről úgy tűnt, a másnapot sem éri meg. Hogy miképp lett belőle mégis nagy titkok tudója és fantasztikus kalandok részese? Sok minden kellett ahhoz... Egy palota, egy gyönyörű királylány, egy börtön, gonosz patkányok és Göbe baba... Mi történik velük? A te küldetésed, hogy kiderítsd, Olvasóm." (webshop)

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr60541779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

threshold (törölt) 2008.12.26. 22:31:24

Szerintem nagyon aranyos animáció lesz, mint a WALL-E!
süti beállítások módosítása