Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jóbarátok : A film

2008.07.05. 13:24 Miecs 1 komment

Eddig csak pletyka volt, de mostmár szinte biztos. A Jóbarátok megelégelték a Szex és New York film sikerét. Itt az ideje felkészülni fiúk, végre nem csak a lányok érzékenyülhetnek el kedvenc 4esük újabb történetein, hanem a Jóbarátok rajongók - akik között valószínűleg több  apasi mint a Szex és NEw York rajongk között - is veheteik a kabátjukat és irány a mozi.

A Szex és NEw York sikerén felbuzdulva döntöttek egy mozifilm mellett. Mindneki vállalta egyből szerepét, csak Jennifer Aniston volt nehéz eset, de probléma megoldva. Mi pedig várjuk a végeredményt!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr17555213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy kétkedö 2008.08.03. 20:59:12

egyik oldal azt írja hogy lesz jóbarátok film másik azt hogy nem lessz jóbarátok mozi. nah most kinek higgyek ?
szerintem szavaztatni kéne azt az 50 millio rajongót hogy legyen-e mozi vagy ne ha lesz én kiadom rá a mozi jegy árát az tuti.
mégis anak idején 50 millio rajongója volt a jóbarátoknak ha csak minden 10. megy a mozkba akkkoris hatalmas a bevétel. nem???
süti beállítások módosítása