Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.07.11. 17:04 koimbra 2 komment

A héten bemutatott új filmek a magyar mozikban

Banki meló (The Bank Job): Jason Statham főszereplésével készült krimi thriller. A sztori az 1971-es hírdhedt bankrablásról szól. Megtekintettem, nálam bizton számíthat arra, hogy a év legrosszabbjai közé berakom. Előzetes

Mély harapás (Teeth): egy olyan csajról szól, akinek a vaginájában fogak találhatók. A netre kikerült az első 5 perc belőle, mikor kiraktam, az index is kitette, néhány komment érkezett rá. A Joblo szerint pedig 2007 egyik legjobb előzetese volt. Ezt is sikerült megnéznem, majd nyilatkozom később róla.

St. Trinian's - Nem apácazárda (St. Trianian's): Angol vígjáték. A St. Trinian's suliban az egyenruhás kislányok isznak, cigiznek, szerencsejátékokat űznek, és nem ritkán lacrosse-ütőikkel vagy egyéb, fegyverként használt sporteszközeikkel meg is gyilkolják egymást. Egy ismerősöm egyébként. azt javasolta, hogy messzire kerüljem el ezt a valamit.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr79564005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FlasH 2008.07.14. 19:03:34

The Bank Job miert nem tetszett ennyire? Persze, nem valtja meg a vilagot, de nem is ev egyik legrosszabja, szerintem.

Koimbra 2008.07.14. 19:20:45

Mert nem történik semmi, alig haladnak előre, tötymörgés van. Lassú, vontatott, eluntam az életem rajta.
süti beállítások módosítása