Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tarantino belelendül

2008.07.11. 09:14 koimbra 1 komment

Idén mutatják be a Hell Ride filmet, aminek a producere Quentin Tarantino. De nem ül a fenekén nyugodtan, új ötleteken töri buksiját. Nagyban ügyködik a Faster, Pussycar!! Kill! Kill! remake-jén. Kezdetben még Kim Kardashian, Eva Mendes és Britney Spears volt az elgondolása. Jelenleg azonban a pornó egyik nagy alakja (ikonja esetleg), Tera Patrick a kiszemeltje. Az eredeti film története: Az eredeti törénet három Las Vegas-i sztriptíztáncosnőről szól, akik a sivatagban keresnek izgalmakat. Találkoznak egy fiatal párral, a srácot kinyírják, a nőt bedrogozzák később pedig tolószékbe kényszerült öregember beteg családjának a farmjára kerülnek.

Hogy ez mikor készül el azt nem tudni, mivel Tarantino egy másik régóta dédelgetett tervét is minél előbb le szeretné forgatni, Cannes-ban megígérte, hogy jövőre már az Inglorious Bastards-szal érkezik. A filmet két részben fogják majd a mozik bemutatni. A főszerepre most Brad Pitt a kiszemelt, de korábban még olyan színészeket is szóba jöttek, mint Michael Madsen, Tim Roth, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Paul Walker, Adam Sandler, Eddie Murphy, Johnny Depp, John Travolta, Harvey Keitel, Fred Williamson, John Jarratt, Mickey Rourke és Christopher Walken. Hogy ezek közül végül ki lesz benne, még nem tudni, de októbertől forog a film.

Korábban még úgy hírlett, hogy szökött fegyencek körül kering majd a sztori, de most úgy tűnik, hogy amerikai katonák lesznek benne mégis, sőt lesz egy másik szál is, ahol egy francia zsidó lányt követ majd. Ő egy mozit nyit Párizsban, ahova majd az amcsi katonák is eljutnak. A történetben lesz skalpolás is szép számmal.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82562742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

simabörű 2008.07.11. 11:35:53

Hmmm...Tera Patrick:)rulez!Ebbe a filmbe is belenéznék titkon....:)
süti beállítások módosítása