Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

David Lynch lánya horrort rendez Bollywoodban

2008.07.12. 12:48 koimbra Szólj hozzá!

Jennifer Chambers Lynch, David Lynch lánya Indiában rendezi következő filmjét, ami horror lesz. A címe: Nagin - The Snake Woman. A főszereplő Mallika Sherawat lesz, aki az egyik legnagyobb indiai sztár Bollywoodban.

A történet Naginról (ő lesz Sherawat), a Kígyőnőről szól, aki különböző alakokat tud felvenni. Egy bombayi zenei és filmprodukciós cég, a Venus Records and Tapes segíti a produkciót, Govind Menon Split Image és Vikram Singh prudcerrel együtt. A forgatás augusztusban kezdődik Indiában.

Jennifer Lynch 1993-ban rendezte első filmjét, a Dobozba zárt szerelmet. Második rendezését a Surveillance-et (poszter és előzetes) idén mutatták be Cannesban. A krimi főszereplői Bill Pullman és Julia Ormond.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr28564917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása