Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

John Woo is képregényfilmet rendez

2008.07.17. 11:03 koimbra Szólj hozzá!

John Woo Red Cliff filmjét nemrégiben mutatták be az ázsiai mozik. A történet a harmadik században játszódik és Kína egyik fontos csatáját mutatja be. Kínában négy nap alatt átlépte a 100 millió jüanos bevételt, ami rekordnak számít. Woo 16 év után tért vissza Amerikából, hogy ismét Kínában forgasson. Ezután a siker után egy képregényre vetette szemét, ami majd a jövő héten fog megjelenni a Comic Con-on. A képregény címe Caliber: First Canon of Justice.

A történet középpontjában egy Arthur királyhoz és a Kerekasztal lovagjaihoz hasonló szereplők  állnak majd, csak éppen a 19. században játszódik és páncél helyett hatlövetűt viselnek és természetesen a Vadnyugaton játszódik a sztori. Az összes dolog, ami Arthur királyhoz kötődik meg lesz található benne: varázslat, jelképek, az ártatlanok védelme, stb. Egy olyan fegyver is lesz benne, amit nem kell soha tölteni és ha egy olyan ember használja, aki az igazság oldalán áll, akkor egyszerűen csak lőni kell vele, a fegyver villámokkal tüzel és soha nem téveszt célt.

John Woo azután fog hozzá a filmhez, miután a Red Cliff második részét is leforgatta.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12572279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása