Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

I feel the need...the need for speed

2008.07.22. 11:05 koimbra 6 komment

No hát milyen meglepő, Tom Cruise úgy néz ki visszatér a Top Gun-hoz, csak ebből nem remake lesz, hanem folytatás. Egy bennfentes szerint a sztori arról szólna, hogy Maverick (Cruise) oktatóként dolgozik a Top Gun iskolában, ahol egy beképzelt női pilótával gyűlik meg a baja.

Kb. két éve láttam egy összeállítást, ami azt mutatta, hogy kik az a sztárok, akiket ha sikerül megnyerni a filmhez, akkor az valóban kasszasiker lesz. Az első 3 helyen Tom Cruise, Tom Hanks és Julia Roberts állt. Cruise azonban érezheti a vesztét, mivel a Mission Impossible 3 már nem teljesített jól a kasszáknál, a Gyávák és hősök pedig megbukott. Így ő is egy régebbi sikeréből készít folytatást.

Ez pedig a Top Gun előzetese kicsit másképpen.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr45579633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.07.22. 11:31:06

Az MI:3-ról én is több negatív kritikát hallottam, mint pozitívat, szerintem nem volt rossz. Bár igaz a legjobb az első volt. A Gyávák és Hősök-et még nem láttam.

A Top Gun annak idején egy nagyon jó film, viszont abban nem vagyok biztos, hogy jó ötlet-e folytatni.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.07.22. 11:42:06

Nekem a Mission Impossible mozifilm nem tetszett, a sorozat nagyon jó volt, és erre magasról tojt a film. A harmadikat már úgy néztem meg, hogy nem is gondoltam a sorozatra, aztán valahogy bejött. De a Top Gun folytatás...erőltetetten hangzik, mint minden 20 év utáni folytatás. Ebbe szerintem még Bruckheimer se lesz benne

VVega · https://debugme.eu/ 2008.07.22. 11:52:54

Az az első három helyezett ma már nagyon máshogy nézne ki :)

A M:I-2 pedig a kétezres évek elejének egyik, ha nem A legjobb akciófilmje szvsz.

clay 2008.07.22. 13:51:19

Hát, ha egy Lopakodó szintű látványosságot készítenek belőle némi értékelhető történettel, akkor akár vmi fogyasztható pop-corn mozi is kisülhet a dologból...

De ez a top gun előzetes másként... Ezt nyugodtan elsütheted még egy párszor, nagyon kész, nem lehet megunni! :D

Koimbra 2008.07.22. 14:00:34

A Mission Impossible kettő nem tetszett, akkor már inkább a 3.

Ez az előzetes, nos hát...sokféleképpen meg lehet vágni egy egy film trailerét:) És van aki épp ráér és agymenése van...akkor születnek ilyenek:)

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.07.22. 14:05:41

fúj. fúj tomkrúz és fúj topgán.
süti beállítások módosítása