Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Frank Miller denevérembere

2008.07.26. 11:08 koimbra 4 komment

A Comic Con-on Zack Snyder (300, Watchmen) elmondta, hogy mennyire szerette Frank Miller The Dark Knight Returns képregényét. Szeretné, ha ebből film is készülhetne. Később Frank Miller azt mondta Snydernek: "You can do it anytime you want to Zack"...azaz bármikor megcsinálhatja, ha úgy gondolja.

Michael Uslan producer máris érdekli a lehetőség. A Batman: The Dark Knight Returns egy 4 részes képregény volt és 1986-ban jelenet meg és az egyik legismertebb képregénnyé vált.

A sztori a nem túl távoli jövőben játszódik (20 évvel). Gothamban a Mutants nevű banda terrorizálja a jónépet. Bruce Wayne már visszavonult a bűnüldözéstől, már 10 éve nem bújt a Batman jelmezbe, Jason Todd, a második Robin halála óta. Ráadásul Harvey Dent is visszatér a bűnözéshez, nem sikerült a rehabilitációja. A lakosság egy része szerint Batman lehetne a város megmentője.

Ha elkészülne a film, akkor két Batman film is futna párhuzamosan. Egyrészt a Christopher Nolan által feltámasztott Batman, amelynek jön majd a harmadik része és a Snyder féle verzió.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr37586348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attttti 2008.07.26. 15:18:44

Robin(ok) meghalt? Lol Bale-ne tuti az a kedvenc képregénye amiben ez a váratlan örömforrás megtörténik XD

gábor 2008.07.26. 21:11:50

Az elsőt joker nyirta ki(robbantotta fel), a másodikat sajnos nem tudom, az már nem jelent meg nálunk soha.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.07.27. 11:06:27

Én azt sem tudtam, hogy több Robin volt.
Mindenesetre érdekes film lehetne belőle. Az mondjuk nem tudom, hogy Nolan-ék mennyire örülnének neki, ha az övükével párhuzamosan egy másik Batman-film is készülne. (Annak sem örültek, hogy Batman karakterét szerepeltetni akarták a Smallville-sorozatban, végül nem is lett belőle semmi.)

nikodémus 2010.02.25. 12:31:27

A képregény komplexitásához, sok szálon futó cslekményének és gondolatiságának kibontásához min. egy Nolan szintű rendező kellene (s nem olyan "hű", ám szolgai, mint Zack Snyder, vö. Watchmen), és akkor nagyot ütne a film, talán a Sötét lovagnál is nagyobbat.
süti beállítások módosítása