Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dean Koontz könyv megfilmesítés alatt

2008.07.27. 13:40 koimbra Szólj hozzá!

Dean Koontz főleg horrorokat ír, régebben pár helyen olvastam, hogy Stephen Kinghez hasonlították őt. Eleddig azonban nem nagy kapkodtak a filmesek Koontz könyvei után, olyan nagy hévvel, mint King művei után,  bár néhányat azért megfilmesítettek.. A Comic-Con-on Koontz elmondta, hogy A Halottlátó (Odd Thomas) művéből mozifilm lesz. Elárulta, hogy már van főszereplője is a filmnek, akit nem nevezett meg, a forgatókönyvíró nevét sem árulta el, de a szkrptet tökéletesnek nevezte.

A könyv története: Odd Thomas egy békés amerikai kisvárosban éli hétköznapi, ugyanakkor nem mindennapi eseményekben bővelkedő életét. A 20 éves fiatalember ugyanis különösen erős hatodik érzékkel rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy lássa a világunkban rekedt holtak szellemét, és esetenként segítsen nekik továbblépni a következő világba. Mostanában azoban egyre több gonosz szellem is kószál a városka utcáin. Odd tudja, hogy valami hatalmas tragédia közeleg. A fiú minden erejét bevetve igyekszik megakadályozni a fenyegető mészárlást, de az idő egyre fogy...

A Halállátó 2003-ban jelent meg és volt még három folytatása, Koontz hét részt szeretne ebből összesen, tehát még hátra van három.

Legismertebb Dean Koontz könyvből készült film talán a Fantomok (Phantoms), amely Ben Affleck, Liev Schreiber  és Rose McGowan főszereplésével készült 1998-ban (szerintem jó film volt).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53587765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása