Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Will Smith keres a legtöbbet, de Vince Vaughn a legjobb befektetés

2008.07.27. 14:30 koimbra Szólj hozzá!

A Forbes összeállítása alapján Will Smith keresett a legjobban tavaly, összesen 80 millió dollárt. A második helyen Johnny Depp áll, ő 72 milliónak örülhetett 1997-ben, a harmadik helyezett pedig Eddie Murphy lett 55 millió dollárral. Mike Myers dettó 55 millióval lett gazdagabb, Leonardo DiCaprio pedig 45 millióval. Bruce Willis 41 milliót tehetett fel a bankszámlájára, míg Ben Stiller 40 millió dolcsit számogathatott.

Elég szépen keresnek tehát a színészek, Depp nyílván a Karib-tenger sikere miatt kaphatott ennyit, Murphy viszont a sok bukta és gagyiság után is degeszre tömheti a zsebeit.

A legjobb befektetés Vince Vaughn, aki a neki kifizetett minden egy dollár után 14,73 dollárt termelt vissza. Tobey Maguire-nál ez az átlag 13,44 dollár. A harmadik a listán Julia Roberts, aki a neki kifizetett minden dollár után 13,19 dollárral gazdagította a stúdiót. Brad Pitt a negyedik, nála ez az arány 12,73, Naomi Watts pedig a negyedik helyen áll 12,16 dollárral.

Címkék: érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32587827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása