Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Flashpoint -sorozat

2008.07.28. 12:15 koimbra Szólj hozzá!

Spoiler lehetséges

A Standoff letudva, tetszett is, gondoltam elkezdek egy másik hasonló sorozatot. A Flashpoint azonban szinte teljesen eltér az előbb Standofftól. A történések színhelyére egy kommandós csapat száll ki, tárgyaló-tiszt beszél a túszejtővel, mellette biztosítéknak néhány fegyveres, a háztetőn mesterlövész.

A Standoffban még úgy elment, hogy legtöbbször egy (vagy kettő) embert kellett lebeszélni, de itt én már a kezdetekkor vártam volna valami nagyszabásút, valami olyat, hogy többen beveszik magukat egy helyre, aztán jön a kommandó a tárgyalóval. A technikát felmutatják ugyan, a fegyvereket, a felszerelést és hogyan rögzítik a lebeszélés folyamatát, de akciót nem kapuk túlzottan, pedig az előzetes alapján joggal számíthattam volna ilyesmire.  

Sajnos se nem érdekes, se nem akciódús, de unalmasnak nevezhető, sőt akár vontatottnak is, hiányzik az izgalom, még a gyanúsított lebeszélése se érdekes. Az első részben az elkövetőt a lövész leszedi, majd ezután vizsgálat alá vonják, hogy vajon jogos volt-e a lövés. Ezt a folyamatot mutatja, nem túl érdekfeszítően. A második részben egy kórházban történnek az események, egy apuka új szívet akar a lányának, ezért pisztolyt szerez és így követel. Valamennyire jobbnak mondható a pilotnál, de még így sem győzőtt meg a sorozat.

A pilotra én max 30 %-ot adnék, a második rész valamivel jobb, olyan jó 50 %, ami javulást mutat. Még a harmadik részt bepróbálom, talán az már jó lesz.

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr98589207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása