Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Terminator Salvation részletek

2008.07.28. 10:41 koimbra 2 komment

A Comic-Con-on a Terminator Salvation rendezője McG beszélt a filmről

1: Felmerült korábban, hogy a negyedik Terminator PG-13-as besorolású lesz, tehát nem fog tobzódni az erőszakban. McG R besorolású filmet akarna készíteni (erre állítólag a stúdió is áldását adta), de nincs ellene a PG-13-nak sem, ez majd a végső vágásnál derül ki, hogy milyen besorolású lesz.

2: A történet 2018-ban fog játszódni, mikor már az emberek a Skynettel csatáznak. A legjellemzőbb Terminator modell a T-600-as lesz, ami egy kevésbé fejlett verziója a T-800-asnak (amit Schwarzi játszott anno).

3: Itt is elmondták, hogy a sorozat és a film két külön dolog. A Sarah Connor Chronicles egy másik idősíkban játszódik. Ezt a készítők állítólag meg is beszélték a SCC illetékesekkel , meg úgyis volt már erről szó korábban, még a sorozat kezdetén.

4: Nem csak a "szimpla" terminatorok, hanem egyéb gépezetek is lesznek a Salvation-ben. Harvesterek lesznek benne, ezek nagy bazi guruló gépek, amelyek embereket gyűjtenek be. (Kezdetben a Skynet még emberi rabszolgákkal dolgoztatott). Szintén lehet, hogy lesznek még Hydrobots és Aerostats terminatorok.

5: A film végén lesz egy cliffhanger vagyis egy olyan dolog, ami után a néző szinte már nézné is a folytatást.

Korábbi hírek errefele:
Kickinger lesz Schwarzi helyett
Teaser
Kate Connor
Moon Bloodgood az egyik női főszereplő

Néhány interjú, amelyek a Comic-Con-on készültek.

Címkék: terminator

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr87587792

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.28. 15:39:16

Terminator 4 részletek1: Felmerült korábban, hogy a negyedik Terminator PG-13-as besorolású lesz, tehát nem fog tobzódni az erőszakban. McG R [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.07.28. 11:31:11

Valahol várható volt ez a két külön idősík (vagy valami hasonló) dolog. A sorozat eleve nem veszi figyelembe a T3 film történéseit. Ez a film pedig a T3 folytatása. Ez a megoldás persze lehet, hogy kicsit összezavarja (és megosztja) a rajongókat, de jobbat nem tudtak kitalálni. Azt azért nem bánnám, ha a film nem PG-13 besorolású lenne, mert még is csak egy Terminátor filmről van szó.

tomboy 2008.07.28. 20:31:53

Remélem nem lesz rossz, a harmadik eléggé gáz volt már. Mindenesetre reménykedem a durvulásban
süti beállítások módosítása