Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Del Toro klasszikust forgat újra

2008.07.30. 10:33 koimbra Szólj hozzá!

Guillermo del Toro tervbe vette a Don't Be Afraid of the Dark 1973-as kult-klasszikus tévéfilm  feldgolgozását. Ő a produkcióban producerként venne részt.

Troy Nixey rendezné a filmet, neki ez lenne az első rendezése, eddig képregényíróként volt ismert. Matthew Robbins írja a forgatókönyvet, ő már dolgozott együtt del Toroval az 1997-es Mimic kapcsán.

A történet egy lányról szól, akit az apjához és az új barátnőjéhez küldenek lakni. A csaj felfedezi, hogy az alagsorban különféle lények élnek.

Del Toro el lesz foglalva szépen a következő évekre. Ő rendezi a Hobbit mindkét részét, a Hellboy harmadik része is tervbe van véve, akárcsak egy másik képregényfigura Doctor Strange filmre vitele. Ezen felül még 8 film producere lesz.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr25592379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása