Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bajok a Megtorló körül

2008.07.31. 17:04 koimbra Szólj hozzá!

Azt gondolná az ember nincs semmi gond a Megtorló körül, hiszen jönnek lassan az előzetesek (teaser + trailer), poszterek, képek. Tehát a marketingesek rákapcsoltak. Viszont megint az hírlik, hogy a rendezőt, Lexi Alexandert kirúgták. Alexander bemutatta a stúdiónak a filmet, de a producerek azt bemutathatatlannak tartották, a dialógusok és az akciók is rosszra, nézhetetlenre sikeredtek.

A Lionsgate pedig próbálja menteni a filmet. Még nem tudni, hogy másik rendezőt szerződtetnek-e vagy újravágják-e a produkciót, a bemutató dátuma még nem változott, maradt december 5.-e.

Egyrészt talán írni kellett volna egy normálisabb forgatókönyvet, hiszen Thomas Jane az első rész főszereplője azt mondta elég rossz volt a szkript. No de már az első film se volt valami jó, szóval el tudom milyen lehetett ez, ha Jane nem vállalta. Másrészt ha egy frankó akciófilmet akar valaki csinálni, akkor ne egy olyan rendezőt szerződtessen már akinek még nincs tapasztalata ezen a téren.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr98594636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása