Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Doom folytatás?

2008.08.04. 19:00 koimbra 4 komment

A Doom mozifilm gyengén szerepelt a kasszáknál, 60 millióból készült és Amerikában csak 28,2 millió dollárt tudott összeszedni (nemzetközileg ehhez még 27,7 millió jött, de még így is sikertelennek számít).

Todd Hollenshead a Kotaku vezérigazgatója szeretné, ha készülne még egy Doom film. Azt reméli, hogy a Doom 4 játék sikere majd lökést adhat egy esetleges folytatáshoz. Szerinte a hibákat, amelyeket az első részben elkövettek ki lehetne javítani, mivel ezekből sokat tanultak a készítők, így az Universal, akinél a jogok vannak talán nekiáll a Doom 2-nek.

A Doom film az imdb-n 5,2-en áll, míg a rottentomatoes-on 20 %-on. A második hétvégén 72 %-os bevételcsökkenést produkált az előző hétvégéhez képest.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63600392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.08.04. 19:18:04

Pedig a Doom jó film, különösen az FPS mészárlás büntet :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.08.04. 19:19:28

Szerintem a Doom utolsó negyed órája ér valamit, az FPS menet, meg az utána lévő harc,

Repce Manó 2008.08.04. 20:33:29

Nem volt olyan rossz az a Doom film, de

én a Doom 1-2-n, főleg a 2-n szocializálódtam, így nekem a Doom azt jelenti, hogy
- bazi sok szörny
- bazi sok féle szörny
- bazi sok akciójelenet

na lényegében csak ez hiányzott a filmből, a film semmivel sem mutatott többet, mint egy vidéki horror

Részemről akkor csinálnak jó Doom filmet, ha ráköltenek minimum 100 millió dollárt, de azt nem fogják bevállalni... ja és olvastam egy aranyos könyvet régen, azt hiszem Tisztítótűz volt a címe, na annak a története is elég jó volt és úgy filmen is jól állna.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.08.04. 20:37:47

A Doom 1-2-őt vigégtoltam többször is régen, írtó hangulatos volt, sőt aztán jött az Ultimate Doom is. Aztán persze nyomtam a kódokat is, IDDQD, IDKFA stb, amelyeket csak a móka kedvéért ütöttem be, hogy végignézzek minden, meg átnézzek minden falon:):) A Doom 3 játék már nem volt hasonlítható az előzőekhez, a film meg egyszeren unalmas volt sajnos. És ja, kéne sok bazi nagy szörny, meg egy pörgős sztori
süti beállítások módosítása