Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Morgan Freeman kritikus állapotban

2008.08.04. 19:16 koimbra 2 komment

Múlt héten Shia LaBeouf törte össze a kocsiját és saját magát. Az első hírek arról szóltak, hogy ittasan vezetett, de később kiderült, hogy a másik vezető volt a hibás. Shia utasa és a másik kocsi vezetője is megsérült, Shia egyik karja pedig összezúzódott. A Transformers forgatása zajlik tovább, beleírtak egy jelenetet a filmbe, amely után Shia nyugodtan mászkálhat a vásznon felkötött karral.

Morgan Freeman pedig észak Mississippiben szenvedett súlyos balesetet. A közlemény szerint Freeman kritikus állapotban és a memphis-i Regional Medical Center-ben látják el. A kocsi leszállt az autópályáról, többször átfordult a tengely körül és egy árokban landolt. A színészt legutóbb a Wanted filmben láthattuk, a héten pedig Magyarországon is látható lesz A sötét lovag, amiben szintén szerepel. A kocsiban volt még egy női utas is, akinek az állapotáról nem tudni semmit.

Update: A korábbi hírekkel ellentétben Freeman állapota nem olyan súlyos, mint ahogy azt korábban közölték. Eltörte a bal felkarját, nyak-és vállsérüléseket szenvedett, néhány hónapba beletelik, mire felgyógyul. Freeman utasa egy Demaris Meyer nevű nő volt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr73600414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.08.04. 20:17:48

Nehogymár Ő is meghaljon itt nekünk. Durva volt ez az év elhalálozások szempontjából, Morgan Freeman csak élje túl és haladjon végig a Bakancs-listáján :)

rekarte · http://openmuvi.blog.hu/ 2008.08.04. 20:20:10

Jobbulást neki, az egyik legkarakteresebb színes bőrű színész, élő legenda. Legalábbis szerintem. Az a durva, h még viccelődött a mentőkkel, amikor kiértek...
süti beállítások módosítása