Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Halad a Halo

2008.08.06. 03:33 koimbra Szólj hozzá!

A Halo mozival már elég sok kavarás volt, először Peter Jackson ugrott volna neki, de aztán végül nem adták meg neki a kellő összeget az elkészítéséhez, de azért producerként maradt. Ekkor még arról volt szó, hogy a játék főszereplője, Master Chief csak amolyan másodhegedűs lesz a filmben, mivel olyan karaktert kell megtenni központi karakternek, akinek látszik az arca is.

Aztán Neill Blomkamp ült volna a rendezői székbe, a forgatókönyvet pedig Alex Gerland írta. De ebból sem lett semmi, Blomkamp pedig a District 9-be kezdett bele. Jelenleg Stuart Beattie (a G.I. Joe filmet is ő írta) kezében van a forgatókönyv, amely a Halo: The Fall of Reach regényen alapszik. A könyvet Eric Nylund írta és 2001-ben adták ki és történések az első játék előtt játszódik.

Beattie forgatókönyve alapján megkérték Kasra Farahani festőművészt, hogy vázoljon néhány képet a Microsoft főnökeinek. Ezekből ez az egyik kép.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr41602455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása