Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szopóágon a Watchmen film

2008.08.19. 20:15 koimbra 2 komment

Korábban a 20th Century Fox stúdió keresetet nyújtott be a bíróságon, miszerint a Watchmen film jogai egy korábbi szerződés értelmében náluk vannak, így a Warner stúdió jogtalanul fogott hozzá a produkcióhoz. Az ügy kezdetekor a forgatás leállítását kérték, míg tart az ügy, de azóta a film elkészült, jövőre már ki is va tűzve a bemutató. De ha a per elhúzódik, amire megvan az esély, akkor talán csak évek múlva láthatjuk, de az is meglehet, hogy egyáltalán be se mutatják, hisz a Fox most ezt szeretné elérni.

Kevin Smith (Jay és Néma Bob visszavág) már látta a filmet és azt mondta, hogy veszettül meghökkentő (fucking astounding). Az előzetes erre van.

Egyébként nem tudom volt-e erre már precedens, hogy egy filmet soha nem mutattak be egy másik stúdió miatt. A Fox nem nyerne ezzel semmit, évek óta nem ugrottak neki a megfilmesítésnek, a Warner pedig elkészítette, nyílván akkor járna jól a két stúdió, ha a bevételeken oszoznának vagy a Fox odaadja azt a 120 milliót a Warnernek, amiből készólt a film és ők mutatják be. Viszont ha nem mutatnák be, akkor bizony sok ezer ember háborodna fel ezen. De valaki okos egyén egy másolatot úgyis dobna fel a netre és láthatjuk akkor a Watchment (talán még idén).

Címkék: watchmen

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr16623649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rekarte · http://openmuvi.blog.hu/ 2008.08.20. 01:31:58

Húha, tökönszúrós hír, de sztem nincs valóságalapja. Fox hamarabb akciózott volna, ha tényleg van esély a per megnyerésére, így sztem csak kenőpénzt akarnak kihúzni Warnerékból, h cserébe eltekintenek a pertől v vmi. Egy ilyen filmet (egyik legnépszerűbb képregény adaptációját) a bizonyítottan tehetséges Zack Snyder-tól azért nem lehet csak úgy süllyesztőbe dobni. Ennél még a művészi érdekek is előbbre valók. Sokkal.

Koimbra · http://filmdroid.hu 2008.08.20. 10:29:19

Nem hiszem egyébként, hogy csak úgy kidobatják a filmet, a pénzről szól minden, meg fog egyezni a Fox és a Warner a filmet illetően. Ha nem tennék bizony sok sok dühös ember lenne, akik a Fox stúdióra lennének mérgesek. No meg nem hiszem, hogy jót tenne a két stúdió viszonyának ez, mivel a stúdiók szoktak néha közösen filmet készíteni, így meg aztán lehet majd elesnek egy két jó üzlettől
süti beállítások módosítása