Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Veronica Mars mozi?

2008.08.20. 10:38 koimbra 1 komment

A Veronica Mars kiötlője Rob Thomas Kristen Bellel beszélt egy lehetséges mozifilmről. Thomas már a sorozat producerével, Joel Silverrel is folytatott néhány megbeszélést arról, hogy filmet lehetne készíteni a sorozatból. Thomas jelenleg elfoglalt, így nem nagyon jutnak előrébb, de ha lesz egy kis szabadideje, akkor belelendülnek a dologba.

Láttam régebben az első részt, annyira nem villanyozott fel. A másodikat meg akartam nézni, de soha nem jutottam el oda, hogy megtegyem.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92624246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb 2008.08.21. 08:59:33

Anno két éve olvastam, hogy mekkora jóság ez a sorozat, így megszereztem, és leültem nézni. Pilot nem dobott, de aztán jött a második, harmadik, sokadik rész, és azt vettem észre: működik! Mit működik: zseniális!
Te is ezt fogod látni benne, ha leülsz elé. Mindenkinek ajánlom. Tudom, mit beszélek: feleségem először csak olvasgatott mellettem, miközben néztem a következő és következő részeket, de aztán ma már ő is nézi velem, sőt: hamarosan kezdjük újra az elejétől...

Kell az a mozifilm, bár jobban örültem volna még vagy 3 évadnak.
süti beállítások módosítása