Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatások videón

2008.08.21. 20:49 koimbra Szólj hozzá!

A Paramount egyik részlege olyan folytatásokat fog gyártani, amelyek egyből videón/dvd-n fognak megjelenni. Ezek a filmek a mozikban bemutatott sikeresebb alkotások folytatásai lesznek.

Az új részleget Paramount Famous Productions-nak nevezték el és a fejese Louis Feola lett, aki korábban az Universal Studios Home Entertainment (azaz ez is videó/dvd piaccal volt kapcsolatos) elnöke volt.

Az első áldozat a Sodró lendület (Without Paddle) lesz, amelyet 2004-ben mutattak be és hozott is 58 milliót Amerikában, 19 milliós költségvetés mellett. A folytatás címe Without a Paddle: Nature's Calling lesz és 2009 elején jön el a tékákba.

De ez még csak a kezdet, érkezik a Cool túra (Road Trip), Gáz van, jövünk (Bad News Bears), Bajos csajok (Mean Girls), Grease és a Csupasz pisztoly (Naked Gun) folytatása.

A tervek szerint egy évben 5 vagy 6 film várható a PFP-től.

A véleményem szerint azért vissza kéne fogniuk magukat, a Grease-t szerintem hagyják békében, a Csupasz pisztolyhoz meg aztán csak úgy nyúljanak, ha rendes paródiát készítenek, a Cool túra sem érdemli meg, hogy egy dvd-s folytatás készítsenek hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55626665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása