Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McKidd a Hegylakó?

2008.08.27. 10:44 koimbra 1 komment

Manapság lazán újrakezdenek egy régebben sikeres, de aztán idővel megbukott franchise-t, de szintén probléma nélkül újraforgatnak régebbi, kasszáknál jól termelő filmet. A Hegylakóról is beszéltek már korábban, hogy esetleg újrakezdhetnék. Az első rész alig hat milliót hozott Amerikában, Európában volt inkább sikeres, a második felvonás már jobban muzsikált (15 millió dollár), a harmadik 12 milliót, a negyedik pedig 13 millió dollárt hozott. Megélt még egy tévésorozatot is, no meg pár videón/dvd-n kijött folytatást is.

A Summit Entermainment jelenleg a főszereplőt keresi, Kevin McKidd az első jelölt, aki azt mondta, hogy megkeresték a stúdiótól már. Őt leginkább a Róma sorozatból ismerhetjük, legutóbb a Boldogító talánban tűnt fel egy mellékszerepben, elképzelhető, hogy ő lesz majd Thor is a Marvel tervezett filmjében.

A forgatókönyvet Art Marcum és Matt Holloway (Vasember) írják és 2010-ben szeretnék bemutatni a filmet.
 

Címkék: remake miújság hegylakó

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr3635441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2008.08.27. 15:35:09

Christopher Lambert úgy illik a Hegylakóhoz, mint Schwarzenegger a Terminatorhoz... szerintem
szóval engem nehéz lesz ezzel a fejjel lenyűgözni, ha Hegylakót akar játszani. Várhatnának még vagy 10 évet, mire egy ilyenbe belevágnak...
süti beállítások módosítása