Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film a Facebookról

2008.08.28. 19:39 koimbra Szólj hozzá!

Nem hiszem, hogy valaha egy internetes oldalról film készült volna. Egyes filmekben ugyan megemlítenek egy-két oldalt pl. youtube, myspace, de nem ezek körül forgott a film sztorija. Aaron Sorkin a Facebook közösségi portál történetéről ír forgatókönyvet, ő írta a Charlie Wilson háborúját és az Egy becsületbeli ügyet is. Sorkin egyébként regisztrált tagja a Facebooknak.

A Facebook-ot egy Mark Zuckerberg egyetemista találta ki 2004-ben, kezdetben csak a harcardi egyetemen volt elérhető a felhasználása, majd később más egyetemekre is kiterjesztették, aztán csak nőtt és nőtt a regisztráltak száma. Jelenleg 80 millió felhasználója van. A Microsoft pedig tavaly 240 millió dollárt fektetett bele, 1,6 %-os részesedésért cserébe. Sorkin sztorija a kezdetekre koncentrál majd.

Nekem csak egy kérdésem lenne: Az iwiwből/ről nem készítenek majd hasonló filmet? Mondjuk Fenyő Ivánnal a főszerepben, Sas Tamás rendezésében?:)

Címkék: facebook miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr74638262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása