Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nekem bűzlik ez a torta

2008.08.29. 13:44 koimbra 3 komment

Nem nagyon nézek tévét (ezt már írtam többször is), de esti kajálás közben azért megy a tévé. Ilyenkor adják a Hal a tortán műsort, ahol ismert arcok főznek, aztán pontozzák egymás kajáját. Nekem eddig is valahogy olyan megrendezettnek tűnt az egész, érződik rajta, hogy előre elkészült forgatókönyv alapján készül az egész, előre elgyakorolt mondatokat mondanak, a jelenetek sem spontának.

Igaz, végül is ki nézne egy olyat műsort, ahol véletlenül nem veszik össze valaki, vagy nem bőgi el magát egy celeb, csak mindenki vigyorogna és dícsérné a kosztot. Ez így uncsi lenne, fel kell turbózni. Na meg legyen benne pornósztár, roma, transzfvesztita, miegyéb. Ha már úgyis több százezren nézik Győzikét (hogy legyen miről beszélni másnap a munkahelyen vagy a szomszéddal), akkor ide is kell. Ja és győznek is ezek, nem is kérdés.

Tegnap (vagy azelőtt?) láttam az egyik Hal a tortán előzetesét, amelyben már majdnem azt sugallják (sőt, sugallták is), hogy ott talán egy kis szex is várható. Mi ez már? Átmegyünk Big Brotherbe? Azok meg majd tojnak a kamerára, miközben fetrengenek, majd másnap ráfogják a piára? Én ezt nem veszem be, hogy ez spontán, talán Mari néni vagy Jóska bácsi elhiszi, esetleg Pistike is.

Megy a népnevelés, a hülyítés nézzed a sok középszerű műsort, így legalább erre szokik rá mindenki.

A hülyítéshez kapcsolódik: szintén ezzel a műsorral majdnem egy időben ment valami olyasmi, hogy pár magyar srácnak sikerült belógnia az olimpia színhelyére, ott ugráltgattak, meg mindenkivel fényképezkedtek. Na hihető, a terrorizmus jegyében biztos csak úgy bejutnak és futkároznak boldogan. A kínaiak meg letojták, aha. Ha elkapják őket mit kapnak vajon a jó kínai hatóságoktól?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr50639438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2008.08.29. 14:16:31

teljesen egyet értek az irományoddal, de ennek ellenére mégis tipikusan most ez az a műsor , amit másnap munkahelyen kibeszélnek az emberek, nonszensz...

VVega · https://debugme.eu/ 2008.08.29. 16:47:23

Ezér nézek én is inkább filmeket, sorozatokat.

Mostanában láttam az új vetélkedőjük egyik adását. Ez a cápás baromság, tudjátok. Hát ilyen buta és unalmas vetélkedőt régen láttam. Kíváncsi vagyok, hogy meddig húzza (bár én azt se akartam elhinni anno, hogy mindenki győzije három alkalomnál többször lesz képernyőn...)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.08.29. 18:14:03

Meglepő módon én bírom - mint mindent, amiben kaja van -, de tényleg attól függ, hogy kik a szereplők. És én sose beszéltem még meg senkivel :-(
süti beállítások módosítása