Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vin Diesel gonosz szeretne lenni

2008.08.30. 23:20 koimbra Szólj hozzá!

Pénteken mutatták be a Babylon A.D. filmet, melynek főszereplője Vin Diesel. Ennek kapcsán készítettek egy interjút vele, amelyben elmondta, hogy szivesen játszana egy Marvel filmben valamilyen szupergonoszt.

 

Az ötlet nem rossz, szerintem inkább alakítsa mondjuk Skorpiót vagy Vörös Koponyát, minthogy megint Riddick bőrébe bújjon. Gyakorlatilag már csak a Marvel stúdión múlik, hogy felfigyelnek-e Diesel kijelentésére.

A Babylon A.D.-nek már sokan jó előre buktát jósoltak (pénteki eredmény 3 millió dollár) a rendező sem nyilatkozott a filmről túl fényesen. A produkció után Diesel tovább munkálkodna Riddick visszatérésén és még szintén nem adta fel azt a tervét, hogy Hannibál kalandjait filmre vigye. És ne hagyjuk ki a Halálos iramban negyedik részét sem, melyet jövőre mutatnak be, ennek előzetese itt megtekinthető.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr3641437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása