Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.09.04. 03:05 koimbra Szólj hozzá!

5, azaz öt darab film érkezik a magyar mozikba

Trópusi vihar (Tropic Thunder): Néhány színész eltéved és az igazi háborús állapotokra azt hiszik, hogy forgatásba csöppentek. Robert Downey Jr. négert alakít, már ezért érdemes megnézni. Jómagam hétvégén vonulok el a mozi felé megtekinteni.
Szinkronos előzetes

Utazás a Föld középpontja felé (Journey of the Center of the Earth): Trevor (Brendan Fraser) unokaöccsével egy kráteren keresztül belezuhan a föld gyomrába, ahol különféle kalandokat élnek át.
Előzetes

Miss Pettigrew nagy napja (Miss Pettigrew Lives for a Day):brit romantikus vígjáték, Frances McDormand és Amy Adams főszereplésével. 1939-ben játszódik a történt, ahol Miss Pettigrew-t elbocsájtják a tanári állásából, ő pedig  Delysia Lafosse társaságában találja magát. Pettigrew megismeri a felső tízezrek életét.

 

Jelenetek két házasságból (Himlens hjärta): svéd dráma. Két házaspár egy este együtt vacsorázik, az egyik szereplő egy történetet mesél el arról, hogy kollégája házasságtörő. A sztori erős reakciókat vált ki a párok tagjaiból.

Árnyékok (Senki): macedón dráma.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55646369

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása