Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újra kopog a szellem

2008.09.04. 11:33 koimbra Szólj hozzá!

Az MGM gondolt egyet és újraforgatja a Poltergeist-A kopogó szellem horrort. Juliet Snowden-t  és Stiles White-ot bérelték fel a forgatókönyv megírására. Ők írták a Boogeymant és a Nicolas Cage főszereplésével hamarosan bemutatásra kerülő Knowing filmet.

Vadim Perelman (Ház a ködben) neve merült fel, mint lehetséges rendező. Ma megerősítették, hogy ő dirigálja le a horrort. Az 1982-es klasszikust Tobe Hooper rendezte , az egyik forgatókönyvíró pedig Steven Spielberg volt. A film még két folytatást és egy sorozatot élt meg.

Az eredeti film tartalma: "Freelingék tipikus amerikai család három gyerekkel, és egy békés kaliforniai kertvárosban élnek. Egyik éjjel legkisebb gyermeküket, Carol Anne-t megszólítja egy hang, mely valahonnan a tévékészülék belsejéből jön. És hamarosan megszállják házukat a szellemek, melyek eleinte játékos gyermekekként nyilvánulnak meg. Ám hamarosan a játék durvaságba fordul: repkedni kezdenek a tárgyak és a bútorok, forgószél tört ki a lakásban, és pusztulással fenyegeti a házat és lakóit. És miközben a szülők a középső fiút próbálják megmenteni az udvaron álló fától, mely rátámadt, a kis Carol Anne eltűnik: elnyeli őt a Poltergeist világa. A szülők pedig kétségbeesésükben két szakemberhez fordulnak segítségért: egy parapszichológushoz és egy ördögűzőhöz."

Mostanában divat a régi horrorok újrakezdése, a Texasi láncfűrészest sikerrel keltették életre, de Freddy és Jason is újra eljő, akárcsak Kampókéz.

Címkék: remake miújság poltergeist

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr68647927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása