Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fenegyerek is újrakezdi

2008.09.10. 10:35 koimbra 2 komment

Néhány hete a Marvel bejelentette, hogy nem adja el a jövőben a képregényei filmjogát és most visszaszereznék már azokat is, amelyeket már elpasszoltak, mivel saját maguk készítenének ezekből filmet. A 20th Century Fox azonban nem adja se a Fantasztikus négyes, se az X-Men-t, se a többit, amit már megvett.

A Fox stúdió több X-Men spin-offon töri a fejét az X-Men Origins: Wolverine mintájára, még egy fiatal X-Men filmet is tervbe vett, no meg Deadpoolról is készítene egy külön mozit. A Fenegyereket meg a Batman mintájára újra kezdenék.

A Fenegyerek 102 milliót hozott Amerikában, amivel a stúdió egyáltalán nem volt elégedett,  a nézők többségének nem is tetszett, az ebből készül Elektra pedig szintén kiábrándító eredményeket tudott csak felmutatni. Jason Statham legutóbb azt mondta, hogy szivesen lenne Fenegyerek.

Címkék: miújság x men fenegyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr60656882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.09.10. 14:27:06

Persze így előre nem lehet megmondani, hogy jó lenne-e egy aktor a szerepre, de Statham szvsz inkább ne legyen Fenegyerek :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.09.10. 16:27:58

Én sem tudom elképzelni Statham-et Fenegyerek-nek...

süti beállítások módosítása