Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Verhoeven erotikus filmet rendez ismét

2008.09.10. 10:55 koimbra Szólj hozzá!

Paul Verhoeven ismét az erotikus filmek talajára téved, a Relativity Media számára készít egy jelenleg cím nélküli produkciót. A forgatókönyvet Wendy Miller írja újra.

A sztoriban egy kollégiumi lakó viszonyt kezd a főnök lányával. A filmet a Kockázatos üzlet (Tom Cruise-Rebecca De Morney) és a Végzetes vonzerő (Michael Douglas-Glenn Close) keverékeként jellemzik.

A forgatást 2009 első negyedében szeretnék elkezdeni. Verhoeven most (az imdb szerint) egy filmen dolgozik, az Azazel egy orosz regény feldolgozása, amiben a főszereplő különös öngyilkossági ügyekben nyomoz 1870-ben Oroszországban és egy terrorista csoportra bukkan. A forgatást 2007-ben Milla Jovovich terhessége miatt halasztották el.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr66656911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása