Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mario Van Peebles rendezi a Kerosene Cowboys-t

2008.09.15. 10:44 koimbra 3 komment

Emlékszik még valaki ki az a Mario Van Peebles? A 90-es évek elején még jól ment neki, utoljára a Solo-A tökéletes fegyverben volt látható a mozikban, mint főszereplő, azóta leginkább a tévében és a videótékákban érhető el.

Talán a Kerosene Cowboys rendezése eljut a mozikba is. Az akció-thriller főszereplői Cam Gigander, Shane West és Rachel Leigh Cook lesznek. A film Randy Arrington regénye alapján készül és a haditengerészet támadó hajó repülőszázad elit pilótáiról szól majd. Gigandet játsza a az egyik pilótát, aki az egyik legjobb, West pedig az ő egykori barátját alakítja, akik egy ideje már nem kedvelik egymást. Cook pedig újságíró lesz.

Adam Prince írja a forgatókönyvet Dave Riggs és Nickolai Susby sztorija alapján. A filmet St. Petersburgban és Nevadában forgatják majd, ahol a tervek szerint használhatnak majd néhány repülőgépet is.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr99664070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása