Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

50 millió dolláros gázsi

2008.09.16. 11:11 koimbra 1 komment

Pár napja írtam már róla, hogy a Pókember negyedik és ötödik részét együtt fogják leforgatni, spórolás céljából. Tobey Maguire 50 millió dolláros gázsit kérne ezért, na meg a profiból is szeretné ha csurranna-cseppenne neki valami. A forgatás jövőre kezdődne és fél évig tart majd előreláthatóan. Sam Raimi szintén visszaülhet a rendezői székbe, ő vajon mennyit fog kérni? Na ennyit a költségcsökkentésről, már a második is 258 millióba került, a kettő együtt meg így lesz vagy 500 millió.

A folytatásokban Venom nem tér vissza, neki egy külön filmet szánnak. A Pókembernek új ellenfele lesz, ez pedig minden bizonnyal a Gyík lesz.

Nem tudom ki mennyire ismeri Hollywoodban a fizetéseket, de ott bizony egy sztár 20-25 milliót is elkér egy filmért, no meg persze részesedést is szeretne a filmek bevételéből. Először Jim Carrey kapta meg  a 20 milliót A kábelbarátért, azelőtt kb ennek a felét kapta egy-egy ismert név. Azóta már ez a fizetés alapnak számít a sztárok között. Schwarzenegger pl 30 millióért szerepelt volna a T3-ban, de aztán engedett pár milliót, míg Mel Gibson állítólag tényleg megkapta ezt az összeget a Halálos fegyver négyért. De jobban járnak, ha a bevételből részesednek. Bruce Willis a Hatodik érzék után kapott 60 milliót, Tom Cruise a Mission Impossible után 70-et. Jack Nicholson meg nem kért a Batmanért semmi, csak a részesedést, kapott is 60 milliót.

Címkék: pókember

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22665824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2008.09.16. 14:03:15

Szerintem cseréljék le Tobey-t, biztos találnak olyat, aki helyettesíteni tudja őt. Szerintem nem volt olyan jó Pókember ő, elsőnek is találhattak volna jobbat... szerintem
süti beállítások módosítása