Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.09.18. 02:53 koimbra 1 komment

A mai naptól 5 új film a magyar mozikban

Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars): A mesében a második és harmadik film között láthatunk egy történetet. Anakin padawant kap és vele kell Jabbával tárgyalni, mivel a Köztársaság szeretné használni a légterét. A sötét oldal is ugyanezt a legéteret szeretné magának.
Jelenetek

A spanom csaja (My Best Friend's Girl): Kate Hudson, Dane Cook, Jason Biggs és Alec Balwdin főszereplői ennek a vígjátéknak. Tank-et arra lehet felbérelni, hogy ha valakivel szakít a barátnője, ő elkezdi a csajnak csapni a szelet, akinek végül annyira elege lesz az egészből, hogy inkább visszamegy a régi barátjához.

Fél Nelson (Half Nelson): Amerikai dráma. Dan Dunne tanár, aki szivesen használja a dorogokat, aztán egy lány tanítványa rájön a pedagógus szokására.

Leo: Svéd dráma. Leo 30 éves, meg is ünnepli a haverjaival, aztán barátnőjével hazafelé tart, mikor belefut két bűnözöbe, akik megölik a barátnőjét. Ettől kezdve Leo a bosszúnak él

Tabló (Romazsaru): Ezzel a filmmel már találkoztam vagy két éve, akkor forgatták épp, hát elkészült ez. Jó gyorsan haladnak itthon a filmkészítők. Egy nyomozóról szól a történet, aki történetesen roma. Egyik ügyben a gyanusított hasonló származású, mint ő maga és érzi, hogy itt valami nincs rendben, ezért beleveti magát az ügybe.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr74668158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poprocks · http://www.poprocks.blog.hu 2008.09.19. 19:29:54

A Half Nelsont még csak most voltunk képesek bemutatni?????????????????????????????
Mindenféleképp ajánlani tudom, de csak azoknak akik "komolyabb" filmre vágynak...
süti beállítások módosítása