Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Watchmen és 300

2008.10.02. 10:44 koimbra Szólj hozzá!

Ma 25 percet mutatnak be a Watchemnből Los Angelesben néhány kiválasztott újságírónak. A teljes film hossza 2 óra 43 perc lesz (szép vizuálorgia lesz, bele lehet fáradni), Zack Snyder nem is fogja rövidebbre vágni. Snyder elmondta ezen kívül, hogy ha a Warner el akarná készíteni a folytatását (akár sequel akár prequel) a filmnek, ő abban már biztos nem lesz benne, de egyébként is reméli, hogy a stúdió nem lesz olyan hülye, hogy ezen gondolkozna. A sztoriban nem lesz változtatás a képregényhez képest, hűen követi azt. A következő előzetes pedig A kvantum csendje előtt lesz majd látható, azaz november 14.-én.

Snyder ezen kívül beszélt a 300 folytatásáról is. Frank Miller éppen készíti a 300 képregény folytatását, ő írja és rajzolja is egyben, Snyder nem szól bele egyáltalán, Millerre van bízva minden. Ha elkészül akkor kezdenek hozzá a forgatókönyvnek is. A sztori thermopülai és a plateai csata között játszódik majd. A plateai csata volt a végső nagy ütközet Görögország déli részén a görög-perzsa háborúban. Kr. e. 479-ben a görögök csapatok 40.000 főt számláltak, míg a perzsáknál 120.000 harcos állt készenlétben.

Címkék: 300 watchmen

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr90692156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása