Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Romero tovább zombizgat

2008.10.04. 06:54 koimbra 1 komment

George A. Romero 68 évesen is azt csinálja, amihez a legjobban ért: zombifilmet. Idén hasonló produkcióval jelentkezett már az egyik a Holtak naplója, amely 2 millióból készült és Amerikában az egy milliós bevételt sem érte el (nemzetközileg ehhez 3,7 millió dollár társul) és a Day of the Dead, ahol Mena Suvari írtja a zombikat, ez csak dvd-n jelent meg.

Jövőre sem maradunk zomik nélkül, Romero elkészíti az Island of the Dead-et, ami egy elhagyott szigeten fog játszódni Észak-Amerikai partjainál, ahol a holtak feltámadnak és saját rokonaikra támadnak rá. Az emberek egyik fele nem akarja megölni az élőholtakat, hanem ellenszert keresne a "bajukra", a másik részük viszont inkább kicsinálná és visszaküldené a sírba a zombikat.

A szereplők Alan Van Sprang, Kenneth Welsh, Kathleen Munroe, Devon Bostick, Richard Fitzpatrick, Stefano Colacitti és Athena Karkani lesznek. Állítólag lesznek úszó zombik is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34694776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spongebob 2008.10.04. 15:10:22

Nem azért a két forintért, de romero csinálhatna valami mást is. Ez a sok zombifilm meg történet már egy kicsit sablonos tőle.....
süti beállítások módosítása