Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Shortbus

2008.10.04. 19:30 Miecs 1 komment

Előre vezetem, hogy csak azoknak akik erősidegzetűek és nem riadnak meg a homoszexualitástól a filmekben.

Igazából ez is egy olyan film, aminek a képi világa mögé kell nagyon látni. Mindemellett a rengeteg és igen erős képi hatás mellett nagyon nehéz néha mögélátni a dolgoknak. De az már az elején kiütközik, hogy nem apró dolgokkal foglalkozik, nem csak egyszerű problémákat vet fel. Hiába hisszük azt, hogy a homokos csak buzik, nekik is vannak problémáik: akár szexuálisan, akár párkapcsolatilag, akármivel kapcsolatban. És nem is csak erről, hanem eleve vagyunk, élünk, hiszük mangukat valakinek és lehet, hogy nem is azok vagyunk. Élünk egy párkapcsolatban és lehet, hogy nem is jó annyira az a kapcsolat, tudjuk, hogy van probléma, de nem valljuk be, de nem csak a párunknak, de még magunknak sem.

Mennyiben segít az bárknek is ha elmegy egy specialistához? Mennyiben segít az bárkinek is, ha egy nem specialistához, de valaki olyanhonhoz kerülünk, aki tud valamit, talán többet, mint mi, segítene, de ő is épp annyira reménytelen csak valami másban..?

De mégis milyen megdöbbentő mikor azt hiszed, hogy akire számíthattál volna, aki segíthetett volna ezt megoldani, az van a legnagyobb bajban, szinte a leginstabilabb lelkileg. De amikor már azt hiszed nincs más kiút, mikor már nincs máshogy, akkor valaki mégis tönkreteszi a tervedet... és végre nyíltan elmondhatod, hogy miért is akartál meghalni, miért is nem érzed magad annak akinek lenned kéne, és megérted, hogy miért is nem megy úgy a szex mint kellene.

De az egészben a legjobb, hogy mindig van egy hely, ahova menekülhetsz. A lényeg, hogy egyszer végre találj amgadra, old meg a problémáid és mindent szebbnek látsz utána..

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22695999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida 2008.10.04. 20:07:04

Teccik. :)
süti beállítások módosítása