Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Drakula visszatér

2008.10.06. 21:46 koimbra 1 komment

1992-ben mutatták be Francis Ford Coppola rendezésében az egyik legismertebb Drakula filmet, a folytatás lehetősége pedig most merült fel. Az akkori produkció Bram Stoker regényén alapult, aminek a második részét jelenleg az ükunokája Dacre Stoker ír a díjnyertes Drakula történésszel, Ian Holttal, a mű  címe pedig Dracula: The Un-Dead lesz. A szerzők Bram Stoker jegyzeteit és vázlatait használják fel majd, amelyek végül kimaradtak a könyvből, így próbálnak meg hűek maradni a korábbi alkotás szellemiségéhez. 2009-ben várható a regény megjelenése, a forgatókönyvön pedig Ian Holt és Alexander Galant dolgozik majd. A megfilmesítési jogokat Jan de Bont (Féktelenül) vette meg, lehetséges, hogy ő maga fogja megrendezni (ráférne már a siker de Bontra, egy ideje nem nagyon tudott felmutatni semmi profitot). A forgatás szintén jövőre indulna, még azelőtt, hogy a könyv megjelenne.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr60700244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francis W. Scott · http://franciswscott.eu 2008.10.06. 22:08:58

Úgy látszik, a huszadik század az örökzöldeké, a huszonegyedik meg a szánalmas ötleteké, a langyos "rimékeké" és a folytatásoké. Persze kivételek azért mindig, mindenhol akadnak... ;)
süti beállítások módosítása