Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jack Brooks: Monster Slayer

2008.10.07. 14:59 koimbra 4 komment

Jack Brook szüleit és testvérét egy szörny megölte az erdőben, ő pedig ennek a szemtanúja volt, emiatt pedig könnyedén agresszívá válik a természete, hamar kijön a sodrából és akkor eljár a keze. Emiatt még pszcihológushoz is eljár. A kémia tanára pedig egy ládikára lel a háza közelében, amelyben egy csontvázat és egy fekete szívet lel. Ennek történet később meg is ismerjük, szörny is jön persze, aki összeütközésbe kerül Jack Brooks-szal.

Na nézzük meg az előzetest (a poszter meg emerre van)


A trailerből leszűrhető, hogy ez bizony nem egy komoly mű, hanem egy hentelős darab a horror világából, amelyben nem kell számítani sok komolyságra. Nem gondoltam, hogy egy Hullajó szintű filmet fogok megtekinteni, de azért többre számítottam a látottaknál. Nevetni nem lehet, egy-két helyen mosolyodhatunk el csupán, vér akad, meg némi gusztustalanság is, de a várt hentelés egyre csak késik, ami csak a vége előtt 10 perccel jön el és az sem sikerült jól. A C kategória kedvelői élvezni fogják biztosan, részemről csalódás, többre számítottam, teljesen feledhető. A vége folytatást sejtet, ahol találn megkapjuk a nagy (gumi)szörny írtást.

Címkék: horror

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr97701212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.10.07. 16:58:53

Ez ennyire szar lett? Pedig érdekelt, olvastam róla pár ajnározós kritikát, ahol főleg a Hullajóhoz hasonlították, de nem nagyon akartam nekik hinni.
Na mindegy, akkor megy a film a lomtárba :)

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.10.07. 17:32:41

Szerintem nem volt jó, én hentelést vártam, poénos stílusban...ehhez képest az utolsó 10 percben zavarják le. Kevés a poén is.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.10.08. 11:17:40

Horrornak biztos nem nevezném, horror paródiának viszont elmegy.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.08. 11:22:47

Horror paródia, erről van szó, ezt kellett volna készíteni, mondjuk egy kis Hullajó hasonlóság kellett volna...de nem röhögtem rajta, pedig ez lett volna a cél. Szar ez a film
süti beállítások módosítása