Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tőzsdecápák: Gordon Gekko visszatér

2008.10.14. 11:22 koimbra 2 komment

Tervbe vették az 1987-ben bemutatott Tőzsdecápák folytatását. A történet szerint Gordon Gekkonak lejár a büntetése a börtönben, így újra szabad ember lehet, ő pedig visszatér a Wall Streetre. Michael Douglast érdekli a film, de még nem írta alá a szerződést. Charlie Sheen karaktere nem fog visszatérni. Stephen Schiff írt már egy vázlatot Money Never Sleeps címmel, ezután jött a képbe Allan Loeb, aki legutóbb a 21-Las Vegas ostromát vetette papírra, ő írja most a forgatókönyvet,  a producer pedig Edward R. Pressman lesz, aki az első résznél is ott volt. Oliver Stone pedig azt mondta, hogy ő biztosan nem vállalja el rendezést.

A stúdió valószínűleg azért adott zöld utat a produkciónak, mivel a pénzügyi világban éppen nagyobb válság van, néhány bamk csődbe is ment Amerikában. Minél hamarabb megpróbálják elkezdeni a filmet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr37713137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2008.10.15. 10:34:18

A tőzsdecápák nagy király film, érdekelne mit hoznak ki belőle másodszor.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2008.10.15. 14:03:38

nem hiszem, hogy jó lehet
aztat nem lehet überelni:)
süti beállítások módosítása