Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Űrodüsszeia

2008.10.17. 13:44 koimbra Szólj hozzá!

Brad Pitt már szerepelt egy Homérosz által írt hollywoodi értelmezésben filmre vitt produkcióban, a Trójában. Jelenleg Pitt saját produkciós cégével és a Warner stúdióval együtt hozna tető alá még egy művet, ami szintén Homérosz egy klasszikusán alapszik. Az Odüsszeia cselekményét az űrbe tennék át, a kiszemelt rendező George Miller (Táncoló talpak). A történet szerint Ödüsszeüsz a trójai háború befejeztével hazafelé venné az irányt, de útja során különféle kalandokba keveredik.

A Trójában Sean Bean alakította Odüsszeuszt, valószínűleg itt Brad Pitt lesz a főszereplő. Nem tudni mikor fognak hozzá a forgatáshoz, mivel Pitt jelenleg Tarantino Inglorious Basterds rendezésében szerepel, George Miller pedig még mindig az Igazság Ligájával van elfoglalva.

Ezen kívül Brad Pitt lehet a főszereplője a Moneyball: The Art of Winning an Unfair Game-nek is, amely egy 2003-as regény feldolgozása lenne, a könyvet Michael Lewis írta. Pitt lenne Billy Beane baseball manager, aki számítógépes analízis alapján hozta össze a nyerő csapatát. A forgatókönyvet Steve Zaillan írja.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr2718622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása