Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2008.10.18. 14:27 koimbra 2 komment

Szalagavató (Prom Night): Donna szüleit lemészárolta egy gyilkos, aki azóta a börtön vendégszeretetét élvezi, ám nem maradhat benn emberünk, hiszen akkor nem lenne se thriller, se horror, maximum dráma. Szóval a killer megszökik, az ügyben jártas zsaru pedig a nyomába ered. Eközben Donna nyugodtan készül a szalagavatójára, ahol tiszteletét teszi az emlegetett börtönviselt fickó is.
Megint egy remake-kel van dolgunk, az eredeti 1980-ban készült, ami 5 ponton áll az imdb-n, míg ez az új változat csupán 3,7-el kénytelen beérni. A 2008-as változat vérszegénynek mondható, nem igazán pörög, félelmetesnek sem mondható, így az ásítás elég hamar kitörhet a nézőből, helyettünk csak Brittany Snow reszket.. Felesleges újrafilm, de a stúdió jól jött ki belőle anyagilag. Értékelés: 10 %
Előzetes

 

Egetverő haderő (Delta Farce): 'Hogy is hívják azt a bandavezért?-A neve irtózatot vált ki minden rendes emberből a világon, mert úgy hívják Carlos Santana”. Ez az egyetlen értékelhető poén ebben a vígjátéknak nevezett filmből.

A sztoriban egy kisvárosban három havert besoroznak, felcuccolják őket egy Irakba tartó gépre, útközben azonban véletlenül Mexikóba keverednek, ők pedig szentül hiszik megérkeztek oda, ahova szolgálatot kellene teljesíteniük. Egy kisvárosban ütnek tanyát, ahol félnek a környékbeli gonosztól, Carlos Santanatól (Danny Trejo).

Poéntalan az egész, erőltett. A főszereplő Larry the Cable Guy, aki nem tudom miért erőlteti a színész-és filmszakmát. DJ Qualls szegény pedig úgy néz ki, mint aki nem táplálkozik rendesen. Marisol Nicholsnak örülhetnék, helyette azonban csak azon jár az agyam miért vállalta el ezt a szerepet.
Az Egetverő haderőt egy éve mutatták be Amerikában, kicsit késett, nyugodtan elmondhatom nem lett volna baj, ha kihagyják a hazai kínálatból. Adok neki alamizsnaként 1 %-ot.

Címkék: röviden onlydvd

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83720101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.10.18. 15:17:01

Prom Nighton vaciláltam, de akkor most már biztosan kihagyom.

Desmond Wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2008.10.26. 21:27:31

A Szalagavató tényleg nagyon gagyi.
süti beállítások módosítása