Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.10.22. 20:59 koimbra 2 komment

Holnaptól 6 új film kerül a magyar mozikba

High School Musical 3. - Végzősök (High School Musical 3): Az első két rész még a tévében ment le, de akkora nagy rajongói táborra tett szert a tinik körében, hogy a harmadikat már a mozikba küldik. Nekünk magyaroknak külön jó, hisz' egy nappal az amcsi bemutató előtt nézhetjük. Suhajja. (Miecs még anno írt az egyről és a kettőről is). Egyébként hova lett a Szerelmes hangjegyek cím?
Előzetes

Ananász Expressz (Pineapple Express): Dale (Seth Rogen) gyilkosság tanúja lesz, amit rendőrök követtek el. Ő menekülés helyett meglátogatja a dílert, akitől az anyagot szokta vásárolni, így úgy esik a dolog, hogy együtt menekülhetnek.
Judd Apatow producer neve nem cseng számomra jól, az elmúlt egy évben vagy 3-4 totál rossz filmet láttam tőle.
Előzetes

Hol az ördögben van Oszama bin Laden? (Where in the World Is Osama Bin Laden?): Morgan Spurlock a világ legkeresettebb embere nyomába szegődik.
Erre elmegyek.
Előzetes

Tekerd vissza, haver! (Be Kind Rewind): Jerry (Mos Def) mágneses lesz egy baleset következtében, erről ő mit sem tud és ennek következtében a videótékában a kazettákról törlődnek a filmek. Haverjával (Jack Black) úgy döntenek, hogy újraforgatják a filmeket.
Kicsit késett, februárban mutatták be Amerikában.
Ez érdekel, holnap nézem.

Mázli: magyar-német-francia társadalmi-vígjáték. Egy kis határ melletti faluban a lakók rájönnek arra, hogy temetőjük alatt olajvezeték húzódik, megfúrják és árulni kezdik.

Gengszterek fogadója (Blinkende lygter): dán-svéd akció-dráma-vígjáték. Négy koppenhágai bűnöző nagyobb összeggel egy falu határában lévő régi vendéglőben húzza meg magát.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr79726804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.10.23. 09:25:45

Az Ananász Expresszt és a Tekerd vissza havert nagyon ajánlom, mindkettő vicces, jó film (és előbbi élvezetéhez nem kell füves faszfejnek lenni :)).

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.23. 10:27:00

Ananász Expressz kihagyós, Judd Apatow a nem kedvelem kategóriába tartozik, idén láttam a Fúrófej Taylort, a Lepattintvát, meg a Walk Hardot, mellesleg a Felkoppintva és a Superbad se tetszett.

A Teked vissza havert ma bevállalom, remélem sokat fogok nevetni a sok újraforgatáson:)
süti beállítások módosítása