Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Játékból film: Army of Two

2008.10.24. 12:52 koimbra 2 komment

Az Universal stúdió megszerezte az Electronic Arts játékának, az Army of Two-nak a megfilmesítési jogait. Forgatókönyvírót is találtak gyorsan Scott Z. Burns (Bourne Ultimatum) személyében, a forgatást pedig jövőre szeretnék elkezdeni. A játékből 1 millió darabot adtak el, mióta megjelent márciusban, sajnos csak Xbox-ra és PS3-ra kapható, Pc-s verzió nem jelent meg.

Az Army of Two egy kétszemélyes FPS játék, azaz egyedül nem éri meg belevágni. Két katona, így a játékosoknak össze kell szokniuk, a lövöldözés mellett a stratégia is fontossá válik. Sikeres küldetések során zsoldot lehet szerezni, amiből a felszerelés fejleszthető. Az elképzelés szerint ebből egy igazán jó haver (buddy) mozit lehet majd készíteni.

Címkék: miújság játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr85729644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2008.10.24. 16:44:40

Milyen jatek adaptacio johet meg ezutan? Egy Sudoku alapu osszeeskives thriller Nicole Kidmannel (a szemuveges matematika professzor, aki 50 perc utan ledobja a gatlasait) es Shia LeBeouffel (egy renegad matek zseni megmagyarazhatatlan pirotechnikai szakertelemmel) a foszerepben, DJ Caruso rendezeseben, nyitokep: felrobban az MIT matek reszlege?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.24. 16:53:23

Na igen, van aki hozzád hasonlóan gondolkodik, ajánlom nézd meg ezt
filmdroid.blog.hu/2008/10/01/gyerekkori_jatekaink_megfilmesitve
:):)
süti beállítások módosítása