Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szupercsapat Singleton nélkül

2008.10.24. 15:52 koimbra 2 komment

Addig-addig húzódott a Szupercsapat forgatásának kezdete, míg John Singleton kilépett a projektből. A forgatókönyvet többször átírták és még mindig nincs kész. Singletonnak pedig elege lett és távozott, így nincs se forgatókönyv, se rendező és stáb se. Korábban Bruce Willis, Woody Harrelson és Tyrese Gibson neve merült fel a főbb szerepekre. A bemutató időpontja 2009 júniusára volt kitűzve, így azonban egy évet késik legalább a film.

A Szupercsapat (A-Team) mozi a televízióban futott 1983-1987 között futott 5 évadot megélt sorozaton alapszik. A középpontban 4 vietnámi veterán állt, akiket a kormány üldöz, persze sikertelenül, ők pedig ott bukkannak fel, ahol épp szükségük van rájuk és segítenek a rászorultakon. A moziverzióban vietnámot megjárt katonák helyett Irakban szolgált veteránok lesznek.

Címkék: miújság szupercsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr76729861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2008.10.24. 18:45:27

És nem is lett volna benne Mr. T ? Akkor nem kár érte, bár egy cameo is jó jött volna/jönne tőle:D Akkor plusz egy fő a személyemben fix:D

qkc 2008.12.02. 21:35:25

GMC Vandura ugrások??Lesznek?Máris remek látvány-egy remek klasszikussal!
süti beállítások módosítása