Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

George Clooney lehet a Madarak főszereplője

2008.10.26. 14:07 koimbra Szólj hozzá!

1963-ban mutatták be az egyik legismertebb Alfred Hitchcock filmet, a Madarakat, Oscarra is jelölték a legjobb vizuális effektek kategóriában. Hitchcock eredetileg a televízóba szánta Daphne du Maurier regényének filmes változatát, végül azért gondolta meg magát, mert akkoriban történtek madártámadások. A remake hullám nem kíméli Hitchcock remekműveit sem, a moziba kerül hamarosan a Könnyed erkölcsök és 2009-re tervezik a Madarak bemutatását. A főszerepre George Clooney-t nézték ki, Naomi Watts neve pedig már régóta a projekt körül kering. A rendezői széket Martin Campbell bitorolhatja, a producer pedig Michael Bay, aki a Péntek 13 remake-ért és az új Freddy Kruger filmért is felelős lesz. Habár még a forgatásnak még nem kezdtek hozzá a bemutató július kilencedikére van kitűzve.

A Madarak története: Mitch Brenner a húgának papagájokat akar venni ajándékba. Az állatkereskedésben megismerkedik a gyönyörű, felsőbb körökből származó Melanie-val. Melanie, a véletlen találkozás hatására elhatározza, hogy megkeresi a férfit, ezért útnak indul Bodega Bay-be. Amint megérkezik, megtámadja őt egy sirály. Ezután megtalálja Brenner otthonát, és megismerkedik a férfi zsarnoki természetű édesanyjával. Másnap a madarak megsebesítenek néhány gyereket. Valamilyen titokzatos oknál fogva a sirályok, verebek és hollók nagyon agresszíven kezdenek viselkedni. Elkezdődik a harc a túlélésért.(kritikustomeg.hu)

Ebben a videóban Hitchcock mond pár szót a madarakról:)

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr96732613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása