Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik a Ninja Scroll-t

2008.10.27. 11:24 koimbra 2 komment

A Warner Bros. megszerezte a népszerű japán animének, a Ninja Scrollnak a megfilmesítési jogait. Leonardo DiCaprio cége, az Appian Way készíti el a stúdió számára az élőszereplős változatot.

Alex Tse fogja írni a forgatókönyvet, ő volt az egyik író a Watchmen filmél is. A sztori a feudális Japánban játszódik, a főszereplő pedig Dzsube Kibagami nevű nindzsa, aki megment egy nőt egy démoni erejű harcostól, aki viszont nincs egyedül és a nindzsának le kell győzni annak társait is. DiCaprio jelenleg nem tervezi, hogy szerepet vállalna a filmben.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr2734056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2008.10.27. 19:53:08

Erre nagyon kiváncsi leszek, a ninja scroll (szerintem) az egyik valaha készült legjobb anime.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.10.27. 20:13:43

Régebben láttam én is, pár hete megnéztem újra, akkor is nagyon jó volt, akartam róla írni is, de valahogy eltelt az idő és nem lett semmi belőle
süti beállítások módosítása