Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A megszállt pap Istent keresi

2008.10.29. 23:59 koimbra Szólj hozzá!

A Preacher képregény is a nagy vászonra költözik, a Columbia Pictures részére készíti el Sam Mendes (Amerikai szépség) a filmváltozatot. Forgatókönyvíró még nincs, a forgatás kezdete sincs még kijelölve.

A képregény főhöse egy tiszteletes, akit megszáll egy lény, akit Genesisnek hívnak, ő pedig egy angyal és egy démon nászából született. A prédikátor ezek után Isten keresésére indul, aki elhagyta helyét a Mennyben és az irányítást az angyalokra bízta. A keresésben segítségére van ex-barátnője, aki fegyverszakértő és egy egy ír vámpír.

A képregényből a HBO akart még sorozatot készíteni, majd Kevin Smith is elképzelt egy filmet James Marsden főszereplésével, ezekből eddig nem lett semmi.

Sam Mendestől legközelebb A szabadság útjai drámát láthatjuk, a főszereplők Kate Winslet és Leonardo DiCaprio.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr17739319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása