Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mark Millar Superman terve

2008.10.30. 16:09 koimbra Szólj hozzá!

Mark Millar már korábban beszélt a saját Superman tervéről. Elmondása szerint egy (általa meg nem nevezett rendező) kereste fel egy új Superman film ötletével. Millar ötlete egy trilógiára is elég, összesen 8 órát tenne ki és Michael Corleone történetéhez hasonlította. Bemutatná az Acélember életét az elejétől a végééig. Szerinte A sötét lovag megmutatta, hogy komolyabb hangvételű filmeket is lehet készíteni képregényekből, talán a stúdiók is nyitottabbakká váltak a nagyobb ötletek felé. Millar Superman sztorija a Kryptonon kezdődne 1000 évvel ezelőtt és a vége pedig az lenne, hogy Clark lenne az utolsó élőlény ezen a bolygón, végül a Nap szupernovává változik, amitől elveszti erejét a hős (és ő is elhalálozik.)

Superman Amerikában az egyik legismertebb és legkörülrajongottabb képregényfigura, nem hiszem, hogy a Warner vagy akármelyik más stúdió rábólintana erre a tervezetre, ott a happy end a jellemző. Batmannek is lesz folytatása, ahol majd a dolgok jobbá válnak, a nagy S betűsnek pedig a trilógiával befellegzik mozis pályafutása...legalábbis egy időre, míg valaki elő nem áll egy új ötlettel.

Bryan Singer Superman filmje 2011-re lett áttolva, ezt a produkciót is csúsztatták már elég sokat és rengeteg pletykát lehetett már hallani róla: pl. távozik Singer, távozik a főszereplő, újrakezdik inkább, stb. A végén úgyis minden kiderül és mindenki derül.

Címkék: superman miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr26740771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása